Hvalpetræning

Hvalpeholdet er for hvalpe og ung hunde i alderen mellem 3 og ca. 10 måneder.

Trænings tider: onsdag kl. 19.00-20.00

Trænere: Dorte.

HVALPEHOLDET

På hvalpeholdet gives der en introduktion i, hvad der kan trænes i schæferhundeklubben. Der tages udgangspunkt i den daglige omgang med schæferhunden.
Der lægges stor vægt på miljø og hund/fører forholdet.
Træningen er baseret på positiv indlæring således, at vi giver hunden den største lyst og motivation til at samarbejde. Formålet er at opnå et harmonisk samarbejde mellem ejer og hund gennem leg, ros, motivation og masser af belønning. Motivation og samarbejde er nøgleordene, uanset om du vil have en velfungerende familie hund eller dyrke konkurrence.

 Træningen vil tage udgangspunkt i leg som styrker hundens villighed til at arbejde og deltage aktiv i træning, hvor vi vil søge at forstærke alt det positive hunden måtte gøre og som udgangspunkt ignorere det negative. En simpel træningsform, der er let gennemskuelig for både hund og fører.

Første gang du møder op på træningspladsen, vil du blive modtaget af den tilstedeværende træner, der vil introducere dig til klubben. Vi lægger stor vægt på, at du har lyst til den sociale del af hundetræningen, hvilket vil sige, at der altid er kaffe på kanden og tid til en hyggelig hundesnak.

HUSK! Første gang du møder til træningen, medbring en masse små godbidder, en sulten hund, der ikke har spist siden tidligst om morgenen, en gammel strømpe eller andet legetøj, som hunden er særlig glad for at lege med, samt masser af godt humør. Disse ting er en vigtig der for at få succes i træningen. VENT med at anskaffe dig klikker, bolde og liner til træningen, idet vi ofte ser, at man får fat i det forkerte. Vi kan vejlede dig og giver dig også mulighed for, at købe de rigtige ting, til en billig pris i klubhuset.

Træningen er baseret på, at man som ansvarsfuld hundeejer er indstillet på, at træne sin hund hjemme og give den de bedste betingelser for et godt hundeliv. Vi vil da guide dig gennem de problemer, der utvivlsomt vil komme undervejs og være dig behjælpelig med mulige løsninger, indsigt og forståelse for hundens måde at fungere på (adfærd).