Træning i Kreds 14

Hvad kreds 14 kan tilbyde nye medlemmer

Vi tilbyder træning for alle hundeejere uanset race, alder og niveau, lige fra familiehunden til, hvis du vil dyrke konkurrencesporten. Om du vil dyrke hundesporten blot for motion, sund aktivering og måske socialt samvær eller om ambitionerne er til noget mere, det tager vi hen ad vejen. Hunden er for de fleste hele familiens hund og derfor kan både børn og voksne deltage i træningen af hunden hos os. Dette foregår på hvalpeholdet og familiehundeholdet. Som nyt medlem starter du typisk hvalpeholdet, unghunde eller familiehundeholdet. 

 

Træning 

Holdtræning foregår på den nye bane (den til venstre hvor aktivitetsbanen og redskabsskuret er) Udenfor de officielle træningstidspunkter, kan banerne frit benyttes. Husk at tage hensyn til hinanden.På træningspladsen lærer du, hvordan du kan træne, men det er den daglige dosis træning, der giver resultater.

 

Vil du høre mere om hvad kreds 14 kan tilbyde, så kom ned og hils på os onsdage kl. 19.00. Du kan også kontakte Britta eller Tomas Klik her

 

Generelle regler

Disse regler er gældende i vores kreds. Vil du læse mere om regler for Schæferhundeklubben for Danmark, kan du gå ind på www.schaeferhund.dk og læse Klubbens love og Gældende bestemmelser.

TRÆNING

§  Hunden skal være vaccineret og have udvidet hundeansvarsforsikring.

§  Gæster træningsgebyr er for de som kommer for at træne en enkelt eller få gange både i og uden for træningstiden. Beløbet betales på MobilePay ( husk skrive gæst i kommentarfeltet)

ALMEN

§  Man rydder op efter sig selv i klubhuset.

§  Det forventes at man hjælper med at opsætte og nedtage banen på træningsdage.

§  Luftning af hund: Træningspladsen er ikke en lufteplads.

Sker der et "uheld", skal man rydde op efter sin hund. Hanhundene må ikke lette ben op ad træningsrekvisitter (skjul, spring m.v.).

§  Man bedes ikke bruge kredsen træning område som strigleplads for sin hund.

§  Cigaretskod og andet affald smides i de dertil beregnede krukker eller skraldespande!